У центрі Києва посилили заходи безпеки

Читать на русском
Поліція спільно з Нацгвардією посилили чергування в центрі Києва, щоб не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення акцій.

Поліція спільно з Нацгвардією посилили чергування в центрі Києва, щоб не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення акцій.

Про це повідомляє столичне управління Нацполіції вранці у четвер, 6 лютого.

Зазначається, що сьогодні в центральній частині Києва анонсовано проведення кількох масових акцій, у тому числі і під адміністративними будівлями органів державної влади.

«Для забезпечення громадської безпеки та порядку співробітники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки і поліція діалогу заступили на чергування в посиленому режимі», - йдеться в повідомленні.

Також правоохоронці звернулися до організаторів та учасників акцій дотримуватися норм законодавства, не порушувати громадський порядок і сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов'язків.

Нагадаємо, сьогодні Верховна рада планує почати розгляд законопроекту про ринок землі, який триватиме до прийняття рішення. У зв'язку з цим глава фракції Слуга народу Давид Арахамія анонсував земельну ніч у Раді.

А напередодні в центрі Києва сотні представників профспілок протестували проти нового закону про працю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: