Синоптики дали прогноз в Україні на два дні

Читать на русском
4 лютого на Закарпатті, Прикарпатті значний дощ та мокрий сніг. Також 5 лютого хуртовини, на дорогах снігові замети, ожеледиця.

У вівторок, 4 лютого, на Закарпатті, Прикарпатті дощ та мокрий сніг.

Також згідно з прогнозом УкрГідрометцентру, вночі 5 лютого сильний сніг (приріст снігового покриву 10-20, в горах 35-40 см); пориви вітру 15-20 м/с (в горах 25 м/с), хуртовини, на дорогах снігові замети, ожеледиця.

«5-6 лютого в центральних областях значний сніг, у східних областях значний сніг з дощем, у південних областях значний дощ з переходом в мокрий сніг, утворення снігового покриву висотою 10-15 см; місцями ожеледь та налипання мокрого снігу; пориви вітру 17-22 м/с, місцями 25 м/с, хуртовини; на дорогах ожеледиця; на Кіровоградщині та Дніпропетровщині сильний сніг, утворення снігового покриву висотою 20-25 см, снігові замети», - йдеться у повідомленні яке цитує ДСНС.

Рятувальники також повідомили, що очікувані погодні умови спричинятимуть порушення та припинення руху транспорту на дорогах та вулицях, ускладнюватимуть роботу підприємств енергетики та комунального господарства.

Раніше синоптики попередили про сильний вітер. В Україні був оголошений жовтий рівень небезпеки.

Також для Києва розробили нову кліматичну норму температури повітря на січень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: