Нацполіція порушила ще одну справу про розкрадання коштів інвесторів ЖК «Шевченківський квартал»

Читать на русском
Поліція порушила ще одну справу про розкрадання коштів інвесторів житлового комплексу Шевченківський квартал.

Шевченківське РУ ГУ Нацполіції в місті Києві розслідує факт незаконних оборудок під час будівництва житлового комплексу «Шевченківський квартал». Кримінальне провадження з ознаками правопорушення за ч. 5 ст. 191 ККУ було внесене до ЄРДР під номером 12019000000000984, повідомляє «Слово і Діло».

У рамках провадження 35 інвесторів ЖК «Шевченківський квартал» визнано потерпілими. При цьому сумарно їм завдано збитків на суму 15,2 млн грн.

Як зазначається у витязі з Єдиного реєстру досудових розслідувань, з 2014 до 2019 року службові особи ТОВ «ВКФ «Фарби України», «Вендер Проджект» та «Картель Буд» заволоділи коштами інвесторів під час укладання договорів купівлі-продажу майнових прав на нерухомість у ЖК «Шевченківський квартал».

Нагадаємо, Шевченківський районний суд міста Києва розглядає кримінальне провадження за фактами створення злочинного угруповання та заволодіння коштів інвесторів ЖК «Шевченківський квартал» в особливо великих розмірах. У рамках цієї справи прокуратура оголосила підозру Олегу Репі та Світлані Пейчевій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: