У школах Сум через грип оголосили карантин

Читать на русском
Вдатися до подібних обмежувальних заходів владу спонукало загострення в місті епідемічної ситуації із захворюваннями на грип, ГРВІ та пневмонію.

Через грип та ГРВІ в Сумах закривають на карантин школи та заклади позашкільної освіти.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Як зазначається, карантин триватиме з 31 січня до 10 лютого.

«Члени міської комісії схвалили рішення запровадити завтра на 10 днів (до 10 лютого) карантин у закладах загальної середньої та позашкільної освіти (установи дошкільної освіти працюватимуть), заборонити проведення в закладах освіти спортивних, культурних та інших масових заходів, забезпечити проведення дезінфекції в комунальному і приватному громадському транспорті, рекомендувати керівникам установ торгівлі дотримуватися масочного режиму», - йдеться в повідомленні.

Вдатися до подібних обмежувальних заходів владу спонукало загострення в місті епідемічної ситуації із захворюваннями на грип, ГРВІ та пневмонію.

Як повідомила начальник управління освіти і науки Антоніна Данильченко, в обласному центрі до цього вже тимчасово припинили навчання школа № 1 і класична гімназія, де захворіло понад 20% школярів, а також початкова ланка в школах № 17 і № 24 і 164 класу в 22 школах .

Раніше в МОЗ заявили, що Україна перейшла епідпоріг захворюваності на грип.

Також нагадаємо, через грип в дев'яти школах Києва оголосили карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: