У восьми областях України через грип закрили школи

Читать на русском
В Україні на карантин через спалах захворювань на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції закрили школи в восьми областях.

В Україні на карантин через спалах захворювань на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції закрили школи в восьми областях.

Про це повідомляє Громадське.

Усі школи закрили в Одесі, Житомирі, Добропіллі, Покровську, Селідовому, Мирнограді, Новогродівці, Лимані і Мангушському районі Донецької області.

Тимчасово призупинено навчання в 9 школах в Маріуполі та Краматорську (Донецька обл.); в Сумах та Лебедині, а також 4 районах Сумської обл. - 15 шкіл; в 13 школах в Барському, Жмеринському, Могилів-Подільському, Мурованокуриловецькому та Тиврівському районах (Вінницька обл.); 7 школах Камінь-Каширського, Маневицького, Луцького та Горохівського районів (Волинська обл.); в 39 школах Рівненської обл.; 51 класі 27 шкіл Запорізької області, з яких 23 шкіл Запоріжжя.

Станом на 27 січня в Донецькій області закрили 59 шкіл, ще 9 частково призупинили роботу. У Волинській області 7 шкіл призупинили навчання, в Сумській - 15, у Вінницькій - 13, у Рівненській 39. Повністю закривають школи в Сєвєродонецьку Луганської області (відновлять роботу через тиждень), в Житомирі (карантин триватиме до 5 лютого), в Одесі (відкриються через два тижні) і Бердянську Запорізької області. У самому Запоріжжі закриваються 27 шкіл.

Як повідомлялося, темпи захворюваності на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) в Києві за тиждень різко зросли.

Нагадаємо, у Дніпрі від ускладнень унаслідок захворювання на грип померла дворічна дитина. Причиною смерті дитини став вірус грипу А.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: