У Дніпрі від грипу померла дитина

Читать на русском
У Дніпрі від ускладнень унаслідок захворювання на грип померла дворічна дитина. Причиною смерті дитини став вірус грипу А.

У Дніпрі від ускладнень унаслідок захворювання на грип померла дворічна дитина.

Згідно з даними обласного лабораторного центру причиною смерті дитини став вірус грипу А. Це став перший випадок смерті від грипу в Дніпропетровській області з початку епідсезону.

Вірус у Китаї: влада закрила 13 містУ Китаї в 13 містах провінції Хубей призупинили роботу громадського транспорту через поширення нового коронавірусу.

«У нас зареєстровано перший летальний випадок. У місті Дніпро помер хлопчик 2,5 років. Наразі лабораторно підтверджено, що причиною став вірус грипу А. Дитина захворіла 20 січня. У неї був встановлений діагноз «грип блискавичної важкої форми», - повідомила «9 каналу» завідуюча відділом організації епідеміологічних досліджень лабораторного центру Олена Кузьменко.

За її словами, за останній тиждень у Дніпропетровській області збільшилась захворюваність на грип на 55%. Усього в області зареєстровано 13,8 тисяч випадків. Зараз у реанімації перебуває четверо дітей.

Нагадаємо, у Києві значно збільшилася кількість хворих на грип і ГРВІ.

Також відзначимо, ЗМІ підрахували, скільки людей померло в Україні через грип.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: