Україна запровадила тимчасовий безвіз для британців

Читать на русском
Україна запровадила тимчасовий безвізовий режим для громадян Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії.

Україна запровадила тимчасовий безвізовий режим для громадян Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії.

Відповідний указ 29 січня підписав президент Володимир Зеленський, повідомляє пресслужба глави держави.

«З метою розвитку і практичної реалізації принципів партнерства між Україною та Сполученим Королівством Великої Британії і Північної Ірландії постановляю: запровадити на період з 31 січня 2020 року до 30 січня 2021 року безвізовий режим в'їзду в Україну та транзитного проїзду територією України для громадян Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії, якщо термін їх перебування в Україні не перевищує 90 днів протягом 180 днів», - йдеться в документі.

Указ набуває чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, цими вихідними Велика Британія припиняє бути членом Євросоюзу. Brexit відбудеться в ніч з 31 січня на 1 лютого, опівночі за центральноєвропейським часом.

Раніше голова Європейської ради Шарль Мішель і голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн підписали в Брюсселі угоду про вихід Великої Британії з Європейського союзу.

29 січня Європарламент ратифікував угоду про Brexit.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: