Зеленський зустрівся з президентом Ізраїлю

Читать на русском

Під час робочого візиту до держави Ізраїль президент України Володимир Зеленський провів зустріч із президентом Ізраїлю Реувеном Рівліном.

Як інформує ОПУ, глава держави взяв участь у заходах, присвячених 75-й річниці визволення концтабору Аушвіц та вшануванні пам’яті жертв Голокосту.

«Трагедія Бабиного Яру відома в усьому світі. У 2020 році в Україні планується почати розбудову Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр». Він має включати Український музей Голокосту та Меморіальний музей пам’яті жертв Бабиного Яру», – сказав Володимир Зеленський.

Президент висловив задоволення політичним діалогом між Україною та Ізраїлем. За його словами, Ізраїль є одним із ключових торговельних партнерів України в регіоні Близького Сходу.

«Переконаний, що подальшому зростанню взаємного товарообігу сприятиме підписана в січні 2019 року Угода про вільну торгівлю між нашими країнами. Імплементація її положень може допомогти збільшити товарообіг у короткій перспективі до 2 мільярдів доларів», – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський перебуває з робочим візитом у державі Ізраїль.

Він також провів зустріч із прем'єром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: