Зеленський відвідає з робочим візитом Ізраїль

Читать на русском
23-24 січня Володимир Зеленський відвідає з робочим візитом державу Ізраїль з метою участі у пам’ятних заходах у межах Світового форуму Голокосту.

23-24 січня президент України Володимир Зеленський відвідає з робочим візитом державу Ізраїль з метою участі у пам’ятних заходах у межах Світового форуму Голокосту, присвяченого 75-й річниці звільнення концтабору Аушвіц.

Про це інформує ОПУ.

Програмою візиту також передбачені переговори президента України з керівництвом держави Ізраїль та зустріч з представниками ізраїльських ділових кіл.

Раніше глава держави в інтерв'ю ізраїльському виданню The Times of Israel, він планував відвідати цей захід, однак відклав остаточне підтвердження, тому що йому потрібно було бути впевненим, що спочатку будуть розглянуті всі питання, пов'язані з поверненням Іраном в Україну тіл українських громадян, які загинули у збитому іранськими військовими 8 січня українському літаку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві побудують меморіальний центр Голокосту Бабин Яр. Переможцем архітектурного конкурсу на найкращий проект стала команда архітектурного бюро Querkraft Architekten з Австрії.

Також мер Віталій Кличко заявив, що Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр» у Києві має бути збудований на такому ж рівні, як Яд ва-Шем в Єрусалимі та Меморіал Голокосту у Вашингтоні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: