Україна віддасть залізну дорогу на 10 років в управління Deutsche Bahn – Гончарук

Читать на русском
Гончарук під час Українського ланчу на форумі в Давосі заявив, що Україна віддасть залізну дорогу в управління Deutsche Bahn.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час Українського ланчу на форумі в Давосі заявив, що Україна віддасть залізну дорогу в управління Deutsche Bahn.

«Учора був підписаний меморандум між Міністерством інфраструктури та Deutsche Bahn. Так, ми хочемо віддати німцям в управління на 10 років залізну дорогу. Ми пов’язуємо з цим дуже важливим рішенням не лише долю цієї інфраструктурної одиниці. Це екосистемне рішення, яке має показати, що Україна безпрецедентно відкрита до інвестицій, до світу, до нових стандартів. Звичайно, про деталі ще потрібно домовлятися, офіційні документи ще мають бути підписаними. Але політичне рішення щодо цього вже ухвалено і це вже величезний крок», — сказав він.

Економічний форум у Давосі: хто з перших осіб відвідував ВЕФЕкономічний форум в Давосі в 2020 році відвідають близько 53 лідерів держав, серед них Володимир Зеленський і Дональд Трамп.

Нагадаємо, учора президент України Володимир Зеленський виступив із промовою на майданчику Всесвітнього економічного форуму 2020 року.

Як повідомлялося, у рамках ВЕФ Зеленський зустрівся з главою МВФ Крісталіною Георгієвою, а також з головою правління і генеральним директором американської продовольчої компанії Cargill Inc. Девідом Мак-Леннанном.

Також Зеленський відвідав «Український дім» у Давосі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: