Микитасю скоротили терміни ознайомлення з матеріалами однієї зі справ

Читать на русском
Колишньому народному депутату Максиму Микитасю обмежили термін ознайомлення з матеріалами кримінального провадження за фактом побиття ним голови сільради в Чернігівській області.

Колишньому народному депутату Максиму Микитасю обмежили термін ознайомлення з матеріалами кримінального провадження за фактом побиття ним голови сільради в Чернігівській області.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора у вівторок, 21 січня.

Так, прокурори Офісу генпрокурора погодили клопотання слідчого ДБР про обмеження стороні захисту Микитася терміну ознайомлення зі справою.

«Прокурори Офісу генерального прокурора погодили клопотання слідчого ДБР про обмеження стороні захисту терміну ознайомлення з матеріалами провадження щодо колишнього народного депутата України (VIII скликання) за фактом хуліганських дій в приміщенні селищної ради в с. Любеч Ріпкинського району Чернігівської області», - йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що на такий крок сторона звинувачення змушена була піти в зв'язку з тим, що підозрюваний і його захисник протягом місяця з дня одержання повідомлення про закінчення досудового слідства не ознайомилася з одним документом кримінального провадження.

«Клопотання направлено для розгляду в суді. Досудове розслідування триває і перебуває на контролі керівництва Офісу генерального прокурора», - повідомили у відомстві.

Раніше на екснардепа Микитася наділи електронний браслет.

Також нагадаємо, Максима Микитася підозрюють у змові з колишнім командувачем Нацгвардії Юрієм Аллєровим і організації корупційної схеми по заволодінню нерухомістю в Києві на суму понад 81 млн гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: