СБУ проводить обшуки в аеропорту Запоріжжя

Читать на русском
Співробітники СБУ нагрянули з обшуком до аеропорту Запоріжжя. Про це повідомив начальник юридичного відділу Запорізької міської ради Валерій Зломінога.

Співробітники СБУ нагрянули з обшуком до аеропорту Запоріжжя.

Про це повідомив начальник юридичного відділу Запорізької міської ради Валерій Зломінога, передає пресслужба відомства в п'ятницю, 17 січня.

За його словами, спецслужба цікавиться будівництвом нового терміналу. При цьому аеропорт працює в штатному режимі.

«Кримінальна справа була порушена ще в 2015 році щодо колишнього керівництва аеропорту. Ця справа викликає більше запитань, ніж відповідей. Події, про які йдеться, мали місце в 2017 році, але справа порушена в 2015 році. Де логіка, як можна в 2015 році порушити справу про події, які відбудуться в 2017 році? Обшук проходить відповідно до чинного законодавства, без зловживань і порушень. Аеропорт працює в штатному режимі», - повідомив Зломінога.

За його словами, йдеться про правопорушення, передбачені ст. 191, 364, 366 КК України (привласнення, розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем, зловживання владою і службовим становищем; службове підроблення - ред.).

«Буде проведено аналіз документів, які видавалися слідчими на місці, і ми надамо висновки щодо того, з чим ми згодні, а з чим ні. Припускаємо, що найбільше цікавляться будівництвом нового терміналу», - сказав керівник юридичного відділу міськради.

Відзначимо, інформація про те, що на території комунального аеропорту працюють спецслужби, стала відомою близько 13:00. Однак у підприємстві заявили, що ситуацію не коментують і порадили звернутися до міськради.

У СБУ офіційний коментар обіцяли дати протягом дня.

Раніше була названа причина обшуків у міськраді Миколаєва.

Також нагадаємо, НАБУ і СБУ проводили обшуки в Адміністрації морських портів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: