ДСНС розповіла подробиці події потопу в Ocean Plaza

Читать на русском
У Києві у результаті масштабного пориву біля Ocean Plaza гаряча вода з тепломережі потрапила у магазин Ашан та перший поверх ТРЦ.

У Києві у результаті масштабного пориву біля Ocean Plaza гаряча вода з тепломережі потрапила у магазин «Ашан» та перший поверх ТРЦ.

Рятувальники особисто винесли на руках з приміщення 5 осіб, в однієї жінки — опіки ніг.

Про це повідомили у пресслужбі ДУ ДСНС Києва.

«Гаряча вода з тепломережі потрапила також у магазин Ашан та перший поверх ТРЦ «Ocean Plaza». Людей евакуювали. Рятувальники особисто винесли на руках з приміщення 5 людей. Рятувальники також винесли з будівлі 1 потерпілу жінку, яка отримала опіки ніг. Постраждалу передали працівникам медичної служби», - повідомили у ДСНС.

Також повідомляється, що через порив труби у ТРЦ Ocean Plaza маршрутка провалилася під асфальт. Пасажирів довелося евакуювати.

«По вулиці Антоновича стався підмив асфальтового покриття. Задніми колесами провалилося маршрутне таксі, з нього були евакуйовані чотири пасажири», - йдеться в повідомленні.

Рятувальники також повідомили, що евакуювали трьох пасажирів з тролейбуса, який стояв поруч.

Наразі на місці працюють комунальні служби та рятувальники КМДА.

Нагадаємо, у Києві ввечері у вівторок, 13 січня, біля станції метро «Либідська», поруч з торговим центром Ocean Plaza, прорвало трубу з окропом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: