На Борщагівці прорвало трубу з гарячою водою, затоплений дитячий майданчик

Читать на русском
Аварія сталася за адресою вул. Симиренка, 7, у четвер близько 6:00 ранку. Через прорив одна із машин, яка була припаркована у дворі, частково провалилася під асфальт.

У столиці на Борщагівці рано вранці в четвер, 2 травня, прорвало трубу із гарячою водою. Дитячий майданчик у дворі затопило окропом.

Про це повідомляє «Слово і Діло», передає «Інформатор».

Аварія сталася за адресою вул. Симиренка, 7, у четвер близько 6:00 ранку. Через прорив одна із машин, яка була припаркована у дворі, частково провалилася під асфальт.

Аварія сталася за адресою вул. Симиренка, 7, у четвер близько 6:00 ранку. Через прорив одна із машин, яка була припаркована у дворі, частково провалилася під асфальт. Провалився автомобіль Dacia, його вдалося дістати із ями до 10 ранку.

З посиланням на комунальні служби повідомляють, що труба з гарячою водою не була в аварійному стані. На місці прориву працюють співробітники комунальних служб.

«Комунальники за 20 хвилин відключили воду, але вода встигла розмити газон, затопити дитячий майданчик. У деяких місцях обвалився грунт і просіли в грунті два автомобілі. Була інформація, що їх евакуювали, проте, за даними комунальників, машини поїхали своїм ходом», - повідомив кореспондент «112 Україна».

За його словами, через аварію 21 будівля залишилася без гарячої води - це 20 будинків та один дитячий садок.

Нагадаємо, з 23 квітня киянам почали відключати гарячу воду.

Також повідомлялося, що Рівне і Чернігів залишилися без гарячої води через борги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: