У Києві через негоду затопило станцію метро

Читать на русском
На даний момент усувається підтоплення станції метро «Дорогожичі». Крім того, рятувальники отримують повідомлення про повалені дерева.

У результаті негоди в Києві затопило станцію метро «Дорогожичі».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

Зокрема, в КМДА повідомили, що аварійно-рятувальні служби вже приступили до ліквідації наслідків грози в Києві. На даний момент усувається підтоплення станції метро «Дорогожичі». Крім того, рятувальники отримують повідомлення про повалені дерева.

Відзначимо, раніше синоптики попереджали, що в другій половині дня в західних і більшості північних областей очікуються грози, град і шквали. У Київській області в найближчу годину із утриманням до кінця дня очікуються шквали до 15-20 м/с.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, погода 30 липня погіршиться в північних і західних областях. Зокрема, в цих регіонах і Харківської області температура повітря складе від +25 до +28. У південній частині, а також в центральних, Донецькій і Луганській областях спекотна погода збережеться, вдень від +29 до +33.

Крім того, завтра вранці і вдень короткочасні дощі можливі на заході, півночі та в центрі, а грози очікуються на півдні і сході. У Києві завтра до +26.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: