В «Укренерго» оголосили конкурс на посаду голови правління

Читать на русском
Наглядова рада Укренерго оголосила конкурс на посаду голови правління Національної компанії.

Наглядова рада «Укренерго» оголосила конкурс на посаду голови правління Національної компанії.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Оржель пообіцяв зміну керівництва ДП «НЕК «Укренерго»Сказано 2 грудня 2019 р.Статус обіцянки: Виконано

«Згідно з пропозицією Міністерства фінансів України, статутом НЕК «Укренерго» та рішенням наглядової ради від 6 грудня 2019 року, оголошується відбір кандидатур на посаду голови правління НЕК «Укренерго», - відзначили в пресслужбі.

Претенденти повинні подати заяву на ім'я голови комітету з питань призначень та винагород наглядової ради компанії Олів'є Апперт, біографічну довідку і/або резюме, декларацію про відсутність конфлікту інтересів з компанією і згоду на обробку персональних даних. Прийом заявок і базового пакету документів буде завершено 27 січня в 18:00 години.

Серед вимог до претендентів: бездоганна ділова репутація, досвід роботи на українському або східноєвропейському ринках в перехідний період, досвід роботи на керівних посадах вищої ланки в організаціях/установах або міністерствах під час проектів трансформацій, викликаних ринковими змінами.

Наступним етапом буде співбесіда з членами наглядової ради компанії. Повний перелік документів, необхідних для проходження цього етапу опублікований на сайті «Укренерго».

Раніше Національна поліція України проводила обшуки в НЕК «Укренерго». Були вилучені документи щодо проекту будівництва волоконно-оптичної лінії зв'язку ХАЕС-РАЕС.

Нагадаємо, «Слово і Діло» розбиралася, що собою являє новий ринок електроенергії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: