На дорогах Карпатського регіону через негоду тимчасово обмежать рух

Читать на русском
У Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях запроваджують тимчасове обмеження руху транспортних засобів.

У вівторок, 24 грудня, погода в Україні може призвести до порушення та місцями припинення руху транспорту на дорогах Карпатського регіону.

Про це повідомляє пресслужба Держслужби з надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані Українського Гідрометцентру.

Синоптики оголосили штормове попередження. У західних областях сильний дощ, в Карпатах значний мокрий сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовина. Вранці в Україні, крім більшості західних областей, туман, видимість 200-500 м.

В Карпатах суттєве ускладнення погодних умов: сильний мокрий сніг, хуртовини, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Крім того, пресслужба Укравтодору повідомляє, що у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях запроваджують тимчасове обмеження руху транспортних засобів у зв'язку з прогнозованим погіршенням погодних умов.

Нагадаємо, синоптики давали прогноз погоди на сьогодні. На заході вдень +6+10, а вночі +3+7. Менші дощі у центральних та північних областях. На півночі вдень +8+10, а вночі +6+8, а центрі вдень - +8+11, а вночі - +6+8. Сьогодні у столиці дощі. Вдень +9+11, а вночі +5+7. До четвера в Україні будуть сильні дощі, потім погода відновиться.

Також відомо, що на новорічно-різдвяні свята в грудні 2019 року і січні 2020 року українці будуть відпочивати 8 днів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: