Лукашенко назвав причину провалу переговорів з Путіним щодо поставки нафти

Читать на русском
Президент Білорусі Олександр Лукашенко повідомив, чому йому не вдалося домовитися про контракт на поставку нафти з президентом РФ Володимиром Путіним.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко повідомив, чому йому не вдалося домовитися про контракт на поставку нафти з президентом РФ Володимиром Путіним.

Як розповів Лукашенко виданню Белта, переговори були провалені через завищені вимоги Росії. За його словами, Росія пропонує закуповувати нафту за цінами, які перевищують середньосвітові.

«Як Жыве Беларусь»: про що не домовились Путін та ЛукашенкоПоки Україна намагається повернути Донбас та Крим, у Білорусі рятуються від занадто тісної дружби з Кремлем. Чи справді існує загроза створення нової союзної держави – дізнавався політолог Олександр Радчук.

«Чому ми досі з президентом Росії не домовилися по нафті? Тому що Росія хоче, щоб ми купили у них нафту за цінами вищими від світових. Де це бачено?»- сказав Лукашенко.

Також Лукашенко заявив, щиро прихильний ідеї про суверенітет країни.

«Ви помітили, що останнім часом в своїх виступах я часто говорю про суверенітет і незалежність. Повірте, це від душі. Тут немає ніякої брехні, тут немає якогось мого вчинку на догоду комусь. Я дійсно прихильник цієї ідеї», - сказав він.

Раніше Лукашенко висловив співчуття Зеленському через пожежу в Одесі.

Також нагадаємо, Лукашенко розкритикував об'єднання з Росією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: