Лукашенко запросив Зеленського відвідати Білорусь

Читать на русском
Президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив українського колегу Володимира Зеленського відвідати з офіційним візитом Білорусь у зручний час.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив українського колегу Володимира Зеленського відвідати з офіційним візитом Білорусь у зручний час.

Про це повідомила в четвер пресслужба білоруського лідера.

«Президент Білорусі Олександр Лукашенко направив лист подяки президенту України Володимиру Зеленському ... Президент також запросив Володимира Зеленського відвідати з офіційним візитом Білорусь у зручний для нього час», - наголошується в повідомленні.

Лукашенко подякував українському лідеру за теплий прийом білоруської делегації в Житомирі, зазначивши, що проведені переговори на вищому рівні продемонстрували солідарність країн в питаннях міжнародного порядку денного та двостороннього співробітництва. «Підсумки II Форуму регіонів України та Білорусі яскраво підтверджують необхідність подальшого розвитку прямого міжрегіонального діалогу», - процитували в пресслужбі лист президента.

Лукашенко висловив упевненість в успішному здійсненні всіх білорусько-українських проектів в промисловості, сільському господарстві, енергетиці, транспортній та логістичної галузях, а також у розширенні культурних зв'язків для зміцнення традицій добросусідства. «Переконаний, що домовленості, досягнуті в Житомирі, будуть обов'язково реалізовані. Розраховую на продовження активних і змістовних контактів», - зазначив Лукашенко.

В кінці минулого тижня в Житомирі пройшов Форум регіонів Білорусі та України, в рамках якого відбулася перша особиста зустріч лідерів двох держав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: