Катастрофа літака МАУ: США готові допомогти Україні

Читать на русском
США готові запропонувати свою допомогу Україні у зв'язку з катастрофою літака МАУ в Ірані. Про це заявив державний секретар Сполучених Штатів Майк Помпео.

США готові запропонувати свою допомогу Україні у зв'язку з катастрофою літака МАУ в Ірані.

Про це заявив державний секретар Сполучених Штатів Майк Помпео, пише пресслужба Держдепартаменту США.

Наймасштабніші авіакатастрофи світу за останні 40 роківЯкі країни помилково збивали ракетами пасажирські літаки, що сталося із польським бортом N1 та де найчастіше стаються авіакатастрофи через людський фактор або технічні несправності.

Крім того, Помпео висловив свої найглибші співчуття у зв'язку з авіакатастрофою.

«Державний департамент США висловлює глибоке співчуття сім'ям і друзям 176 пасажирів і членам екіпажу, які загинули в результаті трагічної катастрофи рейсу PS 752 «Міжнародних авіаліній України». Сполучені Штати будуть продовжувати уважно стежити за цим інцидентом і готові надати Україні всю можливу допомогу. Сполучені Штати закликають до повної співпраці з будь-яким розслідуванням причин катастрофи», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 8 аварія літака української авіакомпанії МАУ в Ірані сталася вранці 8 січня. Літак, на борту якого знаходилися 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, виконував рейс із Тегерану до Києва. Серед загиблих у результаті катастрофи літака 11 громадян України.

Раніше посли G7 висловили співчуття рідним загиблих в авіакатастрофі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: