Гончарук представив нового голову «Укравтодору»

Читать на русском
Очікується, що першочергове завдання Кубракова на посаді - повністю оновити керівний склад служб автомобільних доріг в областях.

Нового голову «Укравтодору» Олександра Кубракова представив прем'єр-міністр Олексій Гончарук. Чиновник був призначений на посаду за результатами відкритого конкурсу.

Про це повідомляє сайт Кабміну у вівторок, 19 листопада.

«Суспільство очікує, щоб в Україні були якісні дороги і викорінена корупція. Це першочергове завдання нового керівника відомства. Для цього нам потрібна чесна і професійна людина в керівництві «Укравтодору». У чесності і професійності Олександра Кубракова не сумніваюся», - сказав Гончарук.

Очікується, що першочергове завдання Кубракова на посаді - повністю оновити керівний склад служб автомобільних доріг в областях, а також керівництво ДАК «Автомобільні дороги України».

Олексій Гончарук також закликав нечесних держслужбовців самим звільнятися.

«Ті, хто належить до схем, відразу звільняйтеся. Це моя принципова позиція. Більш того, у нас нульова толерантність до корупції. Тому закликаю нового главу «Укравтодору» створити прозорі умови закупівель у відомстві», - заявив Гончарук.

Одним з найважливіших проектів голова уряду назвав будівництво запорізького мосту.

Нагадаємо, 16 листопада новим главою Державного агентства автомобільних доріг України обрали Олександра Кубракова.

Також відзначимо, 24 вересня керівник «Укравтодору» Новак подав у відставку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: