Сьомий місяць роботи Офісу президента: як команда Зеленського виконує обіцянки

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує відстежувати виконання обіцянок президентом України Володимиром Зеленським та його командою. За сім місяців роботи керівники Офісу президента виконали 21 обіцянку, провалили – 5, на стадії реалізації перебуває 31 обіцянка.

З 21 листопада до 20 грудня керівництво ОПУ дало дві нових обіцянки, три – виконало і одну – провалило.

Єдина провалена обіцянка – про те, що переїзд Офісу президента відбудеться в 2019 році – належить Кирилу Тимошенку. Те, що переїзд не відбудеться, стало зрозуміло ще наприкінці серпня. Глава ОПУ Андрій Богдан заявив: «Ми не можемо знайти на сьогодні варіант переїзду. Була абсолютно логічна інструкція переїзду до Українського дому з розміщенням тут музею. Дійсно, час проведення там ремонтних робіт плюс всі ці системи секретності, зв'язку, безпеки – це настільки все складно, що немає сенсу це робити як тимчасове». Отже, Зеленський та його команда продовжують працювати на Банковій.

Усі три виконаних обіцянки – теж Кирила Тимошенка. Зокрема, як і обіцяно, кримськотатарському телеканалу ATR надали допомогу. У державному бюджеті-2020 на програму фінансової підтримки недержавних телерадіокомпаній передбачено 20 млн грн.

Крім того, виконані обіцянки відкрити в новому форматі тимчасові КПВВ «Каланчак» і «Чонгор» на адміністративному кордоні з Кримом.

Нагадаємо, раніше ми проаналізували, як президент Володимир Зеленський виконував обіцянки протягом сьомого місяця роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: