Зеленський вніс до декларації 5 мільйонів гривень роялті від «Кварталу 95»

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський задекларував 4,8 мільйона гривень роялті від ТОВ Квартала 95.

Президент України Володимир Зеленський задекларував 4,8 мільйона гривень роялті від ТОВ «Квартала 95».

Про це свідчать дані в Реєстрі електронних декларацій.

Зеленський уточнив свою декларацію, вказавши скандальний офшорВ уточненій декларації вказана компанія Green Family, 300 акцій якої належать Зеленському. Також повідомляється, що він придбав їх у 2012 році.

У повідомленні від 3 січня Зеленський вказав, що отримав 4,88 млн гривень роялті від «Квартала 95» і 104 тисячі гривень за користування торговою маркою. Дата отримання коштів указана 27 грудня 2019 року.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський задекларував майже мільйон гривень доходу. Зміни до декларації датовані 6 листопада 2019 року. Згідно декларації, Зеленський отримав 902 454 гривні доходу від здачі майна в оренду іноземцям Сіран Сонг і Хінуі Лін. При цьому в документі не уточнюється, що це за майно.

Нагадаємо, в серпні повідомлялося, що Зеленський повністю вийшов з бізнесу і передав частки партнерам. У декларації перед вступом на посаду президента він вказував, що йому повністю належали компанії «Киноквартал» і «Студія Квартал-95», а також частки ще в десяти українських компаніях.

Відзначимо, раніше в оточенні Зеленського розповідали, що після президентського терміну йому повернуть передані частки в компаніях. Крім того, нинішній президент продовжить отримувати дивіденди від роялті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: