Кличко знову провалив обіцянку щодо реконструкції стадіону «Старт»

Читать на русском
Віталій Кличко вже втретє провалив обіцянку щодо реконструкції стадіону Старт у Києві в 2019 році.
Слово і Діло

Мер Києва Віталій Кличко провалив обіцянку відкрити оновлений стадіон «Старт» у 2019 році.

Міський голова давав таку обіцянку в вересні 2018-го, нагадує «Слово і Діло».

Поки що голова КМДА: як Кличко виконував обіцянки, обіймаючи дві посадиВіталій Кличко обіймає посади мера Києва та голови КМДА. Ми проаналізували, як він виконує обіцянки на двох посадах.

«Ми разом з громадськістю в судах відстояли «Старт», який хотіли забудувати. Тепер знаковий стадіон, де під час Другої світової війни відбувся «матч смерті», потрібно повернути у власність громади Києва. У наступному році наше завдання – відкрити вже оновлений стадіон «Старт». Це моя місія як мера-спортсмена», – запевняв Кличко.

Згідно з рішенням про «Бюджет міста Києва на 2019 рік» реконструкцію стадіону почнуть тільки в березні 2020 року, а завершити роботи планують наприкінці 2021 року. На реконструкцію з міського бюджету виділять 100 млн грн.

Враховуючи те, що в обіцяні Кличком терміни реконструкція стадіону «Старт» навіть не почалася, обіцянку мер провалив.

Відзначимо, Віталій Кличко вже кілька разів давав обіцянку щодо реконструкції «Старту». Спочатку Кличко планував реконструювати стадіон до кінця 2016 року, потім – в 2018 році. Обидва зобов'язання він не виконав. Отже, мер вже втретє провалив обіцянку щодо стадіону.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: