Пожежа в Одесі: серед загиблих упізнали директора Інституту морської біології

Читать на русском

В Одесі впізнали 16-го загиблого в пожежі в коледжі на Троїцькій. Ним виявився директор Інституту морської біології НАН України - Борис Александров.

В Одесі впізнали 16-го загиблого в пожежі в коледжі на Троїцькій. Ним виявився директор Інституту морської біології НАН України.

Доктор біологічних наук Борис Александров став останнім серед упізнаних загиблих, пише «Думская».

«Прощання з Борисом Георгійовичем відбудеться 27 грудня на біологічному факультеті ОНУ імені Мечникова», - пише видання.

Також повідомляється, що в четвер, 26 грудня, у Валиховському провулку попрощаються з двома іншими жертвами пожежі - 16-річними студентками економічного коледжу Катериною П'яночкиною і Юлією Маркіною.

Нагадаємо, урядова комісія з розслідування пожежі в одеському коледжі назвала причину трагедії, що забрала життя 16 людей. Основною версією виникнення пожежі в коледжі Одеси вважається займання побутового електричного обладнання на третьому поверсі будівлі.

Суд відправив цілодобовий під домашній арешт директора згорілого одеського коледжу. Директора підозрюють у службовій недбалості та порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки.

Нагадаємо, в Одесі завершені роботи на місці пожежі. Водночас робота урядової комісії з розслідування причин пожежі в будівлі коледжу триває.

Раніше стало відомо, що в Одесі на згарищі знайшли всіх зниклих. Усього рятувальники виявили під завалами згорілого будинку 14 тіл. Ще двоє людей померли в лікарні. Отже, кількість жертв становила 16 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: