З сектора Газа випустили ракету по Ізраїлю

Читать на русском
По ізраїльській території запустили ракету з сектора Газа, вона була перехоплена системою ППО Залізний купол.

По ізраїльській території запустили ракету з сектора Газа, вона була перехоплена системою ППО «Залізний купол».

Про це повідомляє пресслужба Армії оборони Ізраїлю.

Відзначимо, що сирени спрацювали на півдні країни.

«Після повідомлень про спрацювання сирен повітряної тривоги був ідентифікований запуск однієї ракети з сектора Газа по ізраїльській території. Вона була перехоплена системою ППО «Залізний купол», - йдеться в заяві.

Нагадаємо, вдень 19 грудня палестинські бойовики випустили ракету з сектора Газа по території Ізраїлю. Тоді обстріл ізраїльської території стався близько 20:00 за київським часом. Сирени попередження про ракетний обстріл спрацювали в кібуці Кфар-Аза, що поблизу кордону з сектором Газа.

Також ракетний обстріл ізраїльської території сталася в ніч на 19 грудня. У відповідь на випущену ракету ізраїльські винищувачі завдали удару по місцю виробництва зброї ХАМАС в Газі.

Увечері 7 грудня за території Ізраїлю були випущені 3 ракети з сектора Газа. Ракети були перехоплені комплексами протиповітряної оборони. У відповідь ізраїльська авіація завдала ударів по позиціях ХАМАС.

Пізніше прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив про готовність піти на проведення масштабної військової операції в секторі Газа в разі продовження ракетного обстрілу території країни. При цьому Нетаньяху зазначив, що без припинення обстрілів Ізраїль не буде починати переговори з палестинцями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: