Армія Ізраїлю перехопила випущену з сектора Газа ракету

Читать на русском
Палестинські радикали з сектора Газа випустили у вівторок дві ракети по ізраїльській території, одна з них була перехоплена системою ППО Залізний купол.

Палестинські радикали з сектора Газа випустили дві ракети по ізраїльській території.

Про це повідомляє Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) на своїй сторінці в Twitter, у вівторок, 26 листопада.

«Дві ракети були запущені з сектора Газа по ізраїльській території. Одна з них була перехоплена системою ППО «Залізний купол», - наголошується в заяві.

16 листопада ЦАХАЛ також повідомляла про ракетний обстріл з сектора Газа. Ракети, які випустили в бік міста Беер-Шева, вдалося перехопити за допомогою «Залізного куполу». У відповідь ізраїльські військові завдали ударів по об'єктах палестинського руху ХАМАС в секторі Газа.

У травні ізраїльські ЗМІ повідомляли, що Ізраїль і ХАМАС досягли угоди про перемир'я на півроку. Однак палестинська сторона спростувала цю інформацію.

У попередній раз палестинські радикали з сектора Газа запустили снаряд по ізраїльській території 25 листопада, він впав в незаселеній місцевості. Військові Ізраїлю не відповіли на це обстріл.

З 12 по 14 листопада по Ізраїлю з сектора Газа було випущено близько 450 ракет. У відповідь тоді ізраїльські військові вразили десятки цілей угруповання «Ісламський джихад» на території палестинського приморського анклаву.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: