З сектора Газа випустили ракету по Ізраїлю

Читать на русском
Палестинські бойовики випустили ракету з сектора Газа по території Ізраїлю. Обстріл ізраїльської території стався близько 20:00 по Києву.

Палестинські бойовики випустили ракету з сектора Газа по території Ізраїлю.

Про це повідомляє Армія оборони Ізраїлю в Twitter.

Повідомляється, що обстріл ізраїльської території стався близько 20:00 по Києву. Сирени попередження про ракетний обстріл спрацювали в кібуці Кфар-Аза, що поблизу кордону з сектором Газа.

«Сьогодні вдруге з Гази було випущено ракети по ізраїльських цивільних осіб», - повідомили в Армії оборони Ізраїлю.

Також ракетний обстріл ізраїльської території стався в ніч на 19 грудня. У відповідь на випущену ракету ізраїльські винищувачі завдали удару по місцю виробництва зброї ХАМАС в Газі.

Про постраждалих в результаті обстрілу не повідомляється.

Нагадаємо, увечері 7 грудня по території Ізраїлю було випущено 3 ракети з сектора Газу. Ракети були перехоплені комплексами протиповітряної оборони. У відповідь ізраїльська авіація завдала ударів по позиціях ХАМАС.

Пізніше прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив про готовність піти на проведення масштабної військової операції в секторі Газа в разі продовження ракетного обстрілу території країни. При цьому Нетаньяху зазначив, що без припинення обстрілу Ізраїлю не буде починати переговори з палестинцями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: