У Києві за добу сталося понад 100 аварій

Читать на русском
У Києві за добу, 23 грудня, сталося 102 ДТП, з яких у 10 аваріях травмувалися 16 осіб. Про це повідомляє пресслужба столичної патрульної поліції.
Ілюстративне фото.

У Києві за добу, 23 грудня, сталося 102 ДТП, з яких у 10 аваріях травмувалися 16 осіб.

Про це повідомляє пресслужба столичної патрульної поліції.

У Києві внаслідок ДТП з маршруткою постраждали 7 людейУ Дніпровському районі Києва зіткнулись автомобіль та маршрутка, внаслідок чого постраждали 7 людей.

Нагадаємо, у вівторок, 24 грудня, погода в Україні може призвести до порушення та місцями припинення руху транспорту на дорогах Карпатського регіону.

Про це повідомляє пресслужба Держслужби з надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані Українського Гідрометцентру.

Синоптики оголосили штормове попередження. У західних областях сильний дощ, в Карпатах значний мокрий сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовина. Вранці в Україні, крім більшості західних областей, туман, видимість 200-500 м.

В Карпатах суттєве ускладнення погодних умов: сильний мокрий сніг, хуртовини, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Крім того, пресслужба Укравтодору повідомляє, що у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях запроваджують тимчасове обмеження руху транспортних засобів у зв'язку з прогнозованим погіршенням погодних умов.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: