«Укравтодор» попередив водіїв про негоду

Читать на русском
Відзначається, що сьогодні очікуються дощі в східних, Чернігівській, Сумській, Одеській, Запорізькій та Закарпатській областях, на решті території країни – подекуди тумани.

Водіїв попередили про дощі та сніг на автодорогах по всій території України.

Про це повідомляє пресслужба «Укравтодору» в понеділок вранці, 23 грудня.

Відзначається, що сьогодні очікуються дощі в східних, Чернігівській, Сумській, Одеській, Запорізькій та Закарпатській областях, на решті території країни місцями тумани. Але вдень буде ​​тепло, середня температура повітря +2° +7°, на півдні до +12°.

Криза в дотриманні ПДР: що врятує українців від смертей на дорогахОдним із ключових завдань для влади на всіх рівнях у 2020 році має бути зменшення смертності на дорогах. Чи стане наступний рік визначальним у питанні поліпшення безпеки руху – розбирався політолог Олександр Радчук.

Покриття на автомобільних дорогах державного значення в більшості областей мокре. На перевальних ділянках доріг у Закарпатській області дощі, лише на Ужоцькому перевалі місцями невеликий сніг. Температура повітря 2-5° тепла.

«Проїзд усіма ділянками доріг державного значення забезпечений, затори в русі не зафіксовані», - додали в пресслужбі.

Нагадаємо, синоптики попереджали, що сьогодні і завтра в західних областях очікуються значні дощі, в Карпатах пориви вітру 15-20 м/с, на високогір'ї 25-28 м/с. Також у Карпатах істотне ускладнення погодних умов: сильний мокрий сніг, хуртовини, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Раніше «Укравтодор» анонсував збільшення бюджету на дороги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: