Оператори АЗС знизили ціни на бензин після зустрічі з Зеленським

Читать на русском
У вівторок, 24 грудня, ціни на бензин та дизпаливо на станціях великих мереж знизилися на 0,5-1 грн на літр після розмови із Зеленським.
Ілюстративне фото.

У вівторок, 24 грудня, ціни на бензин та дизпаливо на станціях великих мереж знизилися на 0,5-1 грн/л.

Як інформує ОПУ, вартість нафтопродуктів становить: А-92 - 25,95 грн/л, А-95 - 26,49 грн/л, ДП - 27,00 грн/л.

Ціни на бензин: динаміка вартості пального для авто за останні п'ять роківБензин і дизельне паливо з 2014 до 2019 року подорожчали більш ніж удвічі, а газ іноді падаву ціні.

АЗС, що вже знизили ціни: «Авіас», «УкрНафта», «Укртатнафта», ANP.

Також enkorr з посиланням на дані щоденного моніторингу роздрібного ринку повідомляє, що у мережах ОККО і WOG ціни на бензин і дизпаливо знизилися на 50 коп./л, Amic знизив ціну бензинів на 80 коп./л, дизпаливо - на 70 коп./л.

«У консолідованій мережі групи «Приват», яка до поточного моменту не реагувала на зниження цін іншими операторами, все паливо подешевшало на 1 грн/л», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський під час наради з представниками ринку закликав найбільші мережі автозаправних станцій більш активно знижувати ціни на бензин і дизпальне.

Раніше в коментарі «Слово і Діло» директор спеціальних програм науково-технічного центру «Психея» Геннадій Рябцев висловив сумніви, що акциз на автогаз підвищать у реальності, оскільки для цього потрібно вносити зміни до Закону України «Про державний бюджет», який вже ухвалений.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: