Зведення ООС: бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
23 грудня збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
Ілюстративне фото.

23 грудня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстріляв позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Україна підтвердила домовленість щодо обміну полоненимиУкраїнська сторона в ТКГ підтвердила домовленість про обмін полоненими між Києвом та ОРДЛО.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил: - поруч з Лебединським – із гранатометів різних систем; - неподалік населеного пункту Старогнатівка – зі станкового протитанкового гранатомету; - біля Василівки – зі стрілецької зброї; - двічі в районі населеного пункту Широкине – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; - поруч з Новотроїцьким – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Один обстріли позицій українських захисників зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ»:

  • неподалік Південного - з великокаліберних кулеметів.

Вчора, 23 грудня, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було.

З початку цієї доби російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник відкривав вогонь по захисникам населеного пункту Березове, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Втрат з нашого боку немає.

Нагадаємо, бойовики перешкоджають роботі місії ОБСЄ на Донбасі.

Також Україна підтвердила домовленість про обмін полоненими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: