Ситуація на Донбасі: 6 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі протягом поточної доби, 21 грудня, збройні формування РФ порушили режим припинення вогню шість разів. Втрат серед українських військових немає.

На Донбасі протягом поточної доби, 21 грудня, збройні формування РФ порушили режим припинення вогню шість разів. Втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

Бойовики обстріляли позиції українських підрозділів з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів.

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 грудняСитуація на сході країни станом на 21 грудня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник здійснив два обстріли по позиціях Об'єднаних сил у районі населеного пункту Кримське і Зайцеве. Тут бойовики застосували 120 мм міномети, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. Крім того, противник обстріляв населений пункт Хутір Вільний з міномету калібру 82 мм, в результаті чого було пошкоджено житловий будинок.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник зробив три обстрілу позицій Об'єднаних поблизу Троїцького і Пєсков. Бойовики обстріляли позиції ООС з станкових протитанкових гранатометів, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, на Донбасі бойовики обстріляли житлові будинки в Золотому-4.

Також відзначимо, набув чинності закон про продовження особливого порядку самоврядування на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: