Вбивство Кирила Тлялова: кримінальне провадження скеровано до суду

Читать на русском
Кримінальне провадження за фактом вбивства 5-річного Кирила Тлявова у Переяслав-Хмельницькому було скеровано до суду з обвинувальними актами щодо чотирьох підозрюваних.

Кримінальне провадження за фактом вбивства 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі було скеровано до суду з обвинувальними актами щодо чотирьох підозрюваних.

Про це написав директор ДБР Роман Труба у Facebook.

Один із них підозрюваних обвинувачується у вбивстві дитини через необережність. Всі четверо – в хуліганстві із застосуванням вогнепальної зброї.

«Цей кейс – один із найбільш суспільно чутливих, які розслідувало ДБР. Це не просто про службову недбалість, або матеріальну наживу. Це про життя, яке забрали у дитини. Попереду суд, позаду – півроку складної, професійної та кропіткої роботи наших слідчих. Одразу ж після трагедії я пообіцяв – ми зробимо все можливе, аби розслідування було максимально об’єктивним, і винні понесли відповідальність. Дякую кожному, хто наполегливо працював, аби цю обіцянку можна було вважати виконаною», - зазначив Труба.

Нагадаємо, 31 травня в Переяславі Київської області п'ятирічний хлопчик у власному дворі внаслідок пострілу отримав важке поранення голови і відкриту черепно-мозкову травму.

Стан Кирила був вкрай важким - він перебував під апаратом штучної вентиляції легенів. У понеділок, 3 червня, в лікарні Києва Кирило помер, лікарям не вдалося врятувати його життя.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: