Рятувальники і поліція переходять на посилений режим на час свят

Читать на русском
В період новорічних свят робота всіх органів МВС буде максимально координована і націлена на безпеку громадян і недопущення провокацій.

В період новорічних свят робота всіх органів МВС буде максимально координована і націлена на безпеку громадян і недопущення провокацій.

Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

За словами першого заступника голови МВС Сергія Ярового, вже розроблений комплекс заходів щодо забезпечення безпеки і порядку.

Новорічний стіл-2020: скільки українцям коштуватиме святкова вечеряНоворічний стіл цьогоріч буде коштувати українцям 1,4 тисячі гривень. Найдорожче – алкоголь і бутерброди з ікрою.

«Розроблено комплекс заходів щодо забезпечення безпеки і порядку. Правоохоронці системи МВС працюватимуть у чіткій взаємодії і координації при великій кількості святкових заходів на території держави. Заходи, які пройдуть за участю дітей, перебуватимуть на контролі в тому числі й у рятувальників ДСНС», - заявив він.

У свою чергу, голова ДСНС Микола Чечоткін зазначив, що в святковий період рятувальники посилено забезпечуватимуть пожежну безпеку, а також оперативне реагування.

«У святковий період особливо загострюється тема дотримання правил пожежної безпеки. По всій території України будуть проходитися масові заходи. Особливо небезпечним є використання різних піротехнічних засобів. Працівники ДСНС і Нацполіції на місцях будуть звертати на це особливу увагу», - заявив він.

Раніше в ДСНС виявили перевищення рівня забруднення повітря в містах.

Також нагадаємо, НБУ визначив графік роботи банків на новорічні свята.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: