Кабмін виділив кошти на відселення людей з аварійного будинку в Дрогобичі

Читать на русском
Кабмін виділив із резервного бюджету понад 40 млн грн для забезпечення людей, які потребують відселення з аварійного будинку в Дрогобичі Львівської області.

Кабмін виділив із резервного бюджету понад 40 млн грн для забезпечення людей, які потребують відселення з аварійного будинку в Дрогобичі Львівської області.

Таке рішення було ухвалене 20 грудня, пише пресслужба відомства.

«Виділити Львівській облдержадміністрації 40 721,6 тис грн для придбання житла людям, які потребують відселення з аварійного житлового будинку № 101/1 по вул. М. Грушевського в місті Дрогобичі Львівської області», - йдеться в розпорядженні Кабміну.

До 25 грудня поточного року представники Львівської ОДА мають відзвітувати перед Міністерством економіки, Мінфіном, Мінрозвитку громад і казначейством про використання цих коштів.

Нагадаємо, обвал в одному з багатоповерхових будинків по вул. Грушевського 101 в місті Дрогобичі стався в середу, 28 серпня в 2:46. У результаті події був зруйнований під'їзд із першого по четвертий поверх. У четвер, 29 серпня, під завалами будинку були виявлені 8 тіл загиблих. Серед них одна дитина. Також у результаті вибуху травми отримали 32 людини.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через обвал в будинку в Дрогобичі.

Двом підозрюваним у службовій недбалості комунальникам обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: