Справа «Спецтехноекспорту»: експосадовцю продовжили обов'язки

Читать на русском
Антикорупційний суд частково задовольнив прохання антикорупційного прокурора про продовження запобіжного заходу експосадовцю СТЕ.
Тимофій Романюкфото: «Слово і Діло»

Суд продовжив обов'язки до 24 січня колишньому начальнику профільного відділу Департаменту контракту №1 державного підприємства «Спецтехноекспорт» Тимофію Романюку в кримінальному провадженні щодо розтрати понад 55 мільйонів гривень.

Таке рішення 12 грудня ухвалив слідчий суддя Вищого антикорупційного суду за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив суд продовжити дію обов'язків Романюка на 2 місяці. Своє клопотання він обґрунтував тим, що ризики перешкоджання слідству не зменшилися і продовжують існувати. Вислухавши його доводи, суддя клопотання задовольнила частково. Так, на експосадовця поклали наступні обов'язки: прибувати за кожною вимогою; повідомляти про зміну місць проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними і здати на зберігання закордонні паспорти, але до 24 січня.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки директору «Спецтехноекспорту» Владиславу Бельбасу. Також обов'язки продовжили ексчиновнику «Спецтехноекспорту» Денису Панасенку і колишньому директору підприємства Павлу Барбулу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: