До ВР стягнули поліцію та Національну гвардію – фото

Читать на русском

У вівторок, 17 грудня, в центральній частині Києва анонсовано проведення кількох масових акцій, в тому числі під будівлею ВР.

У вівторок, 17 грудня, в центральній частині Києва анонсовано проведення кількох масових акцій, зокрема під будівлею ВР.

Поліцейські разом з бійцями Національної гвардії заступили на посилене чергування, щоб не допустити порушень громадського порядку та забезпечити спокійне проведення запланованих акцій у центрі столиці.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, для забезпечення громадського спокою та правопорядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки і поліція діалогу заступили на чергування в посиленому режимі. Правоохоронці закликають організаторів і учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок і сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов'язків.

Нагадаємо, біля будівлі Верховної ради планують свої акції щодо законопроектів Трудового кодексу України № 2410, Кодексу України про працю № 2410-1, вимог щодо недопущення тотальної приватизації державних підприємств зі знищенням робочих місць, проти руйнування нинішньої системи соціального захисту, при збереженні соціальних стандартів, а також проти запровадження ринку землі в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: