У штабі назвав втрати бойовиків на Донбасі з початку грудня

Читать на русском
Втрати бойовиків на Донбасі з початку грудня склали 44 особи. Про це йдеться в повідомленні прес-центру операції Об'єднаних сил у Facebook.
Ілюстративне фото.

Втрати бойовиків на Донбасі з початку грудня склали 44 особи. Про це йдеться в повідомленні прес-центру операції Об'єднаних сил у Facebook.

Повідомляється, що, за інформацією розвідки Об'єднаних сил, з 1 по 15 грудня 2019 року втрати збройних формувань Російської Федерації склали 44 людини. Зокрема, 22 бойовики були ліквідовані, ще 22 - санітарні втрати противника.

Пристайко назвав дату оголошення нового перемир'я на ДонбасіОчільник Міністерства закордонних справ України Вадим Пристайко сподівається, що нове перемир'я на Донбасі буде оголошено 20 або 21 грудня.

Нагадаємо, на Донбасі за минулу добу бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілів поранення отримали двоє українських військових. З початку дня 16 грудня окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з української сторони немає.

Також стало відомо, що протягом минулої доби, 15 грудня, фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій перевірили на Донбасі 1,7 га місцевості, в результаті чого виявили та вилучили 50 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: