Назвали підозрюваного в організації вбивства журналіста Шеремета

Читать на русском

Досудове розслідування вважає, що організатором убивства журналіста Павла Шеремета був музикант і доброволець Андрій Антоненко.

Про це йдеться у текст підозри іншої фігурантки справи Яни Дугарь, який зачитали у суді, де їй обирали запобіжний захід.

Зеленський закликав встановити замовника вбивства ШереметаПрезидент України Володимир Зеленський заявив, що на сьогоднішній день залишається відкритим питання, хто є замовником вбивства журналіста Павла Шеремета.

Водночас інформації про наявність або відсутність замовника вбивства у підозрі немає.

Нагадаємо, 12 грудня очільник МВС України Арсен Аваков заявив про затримання фігурантів у справі Шеремета. Кількома хвилинами раніше музикант Riffmaster Андрій Антоненко повідомив, що до нього прийшли з обшуками та підозрюють у вбивстві журналіста Шеремета.

Згодом поліція дала брифінг, правоохоронці назвали п'ятьох підозрюваних у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

Це військова медсестра Яна Дугарь, дитячий хірург в Охматдиті Юлія Кузьменко, музикант і доброволець Андрій Антоненко та подружжя ветеранів війни на Донбасі Інни та Владислава Грищенків, відомих за прізвиськами «Пума» і «Буча».

За даними слідства, Антоненко та Кузьменко закладали вибухівку під авто Павла Шеремета.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: