Разумков заявив, що від зустрічі у Парижі залежить майбутнє України

Читать на русском
Спікер Верховної Ради заявив, що червоні лінії під час переговорів нормандської четвірки будуть дотримані, а українські території - повернуті.

Спікер Верховної ради заявив, що «червоні лінії» під час переговорів нормандської четвірки будуть дотримані, а українські території - повернуті.

Голова Верховної ради Дмитро Разумков заявив, що від успіху переговорів у рамках «нормандської зустрічі» залежить майбутнє країни.

«Завтра відбудуться переговори в нормандському форматі, і від їх успішності залежить майбутнє країни. У цей день не повинно бути політики і боротьби - тільки державна позиція для України», - написав Разумков на своїй сторінці у Facebook.

Спікер парламенту також заявив, що «червоні лінії» під час переговорів «нормандської четвірки» будуть дотримані, а українські території - повернуті.

У свою чергу прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що Україна «летить у Париж із дуже сильною позицією».

«У нас є сильні союзники - Німеччина і Франція, у нас є підтримка на міжнародній арені, зокрема від США і Великобританії. Але найважливіший наш союзник - це український народ, який не хоче війни», - заявила вона.

«10 грудня війна на Донбасі не закінчиться, це правда. Завищені очікування від «Нормандії» можуть принести післясмак розчарування. Коли скепсис і страхи виводять людей на мітинги проти вигаданої «капітуляції», давайте охолодимо запал і згадаємо, що всі мирні ініціативи Володимира Зеленського супроводжувалися протестними акціями», - підкреслила Мендель.

Нагадаємо, що раніше Разумков збирав лідерів парламентських фракцій для обговорення майбутньої нормандської зустрічі.

Також у президента назвали головні теми для обговорення на нормандської зустрічі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: