Голови фракцій обговорили майбутні переговори в Парижі

Читать на русском
Голова Верховної ради Дмитро Разумков збирав лідерів парламентських фракцій для обговорення майбутньої нормандської зустрічі.

Голова Верховної ради Дмитро Разумков збирав лідерів парламентських фракцій для обговорення майбутньої нормандської зустрічі.

Про це розповів в ефірі Свободи слова Савіка Шустера голова фракції Слуга народу Давид Арахамія.

На зустрічі, яка відбулася в п'ятницю, 6 грудня, також був присутній помічник Президента Андрій Єрмак, який відповідає за міжнародний напрямок у команді Зеленського.

«Сьогодні, о 8-ій годині ранку, у кабінеті голови Верховної Ради України збір усіх голів фракцій з паном Єрмаком, який є одним з основних помічників з міжнародних переговорів. І чітко обговорили, без камер, кожне питання-відповідь, нашу стратегію, які є сценарії, які є ризики, чого ми боїмося, які є червоні лінії. Але не на камери», - сказав Арахамія, зазначивши, що не все можна сказати на камери перед переговорами.

Сьогодні також відбудеться засідання РНБО перед зустріччю в Парижі. Перед цим РНБО з цього ж приводу збиралася 3 грудня. Тоді повідомлялося, що Зеленський чітко окреслив свою позицію про неприпустимість вирішення проблеми окупованих територій військовим шляхом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: