Трамп висловив надію на чесний процес щодо імпічменту в сенаті

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп після оголошення про початок процесу оголошення йому імпічменту написав в своєму Twitter, що демократи принижують країну.

Президент США Дональд Трамп після оголошення про початок процесу оголошення йому імпічменту написав в своєму Twitter, що демократи принижують країну.

Він також висловив надію на чесний розгляд в сенаті.

«У демократів-нероб був історично поганий день вчора в палаті представників. У них немає підстав для імпічменту, і вони принижують нашу країну. Але для них ніщо не має значення, вони зійшли з розуму. Тому я кажу, що якщо ви збираєтеся залучити мене до відповідальності, зробіть це зараз, швидко, щоб ми могли провести справедливий судовий процес в сенаті і щоб наша країна могла зайнятися справою», - закликав республіканець.

За його словами, розгляд дасть можливість показати, наскільки корумпована американська система влади. Як підкреслив Трамп, його обрали, щоб «вичистити болото», що він і робить.

Прес-секретар президента Стефані Грішем також написала в своєму Twitter, що сподівається на чесний процес в сенаті.

Напередодні в ході слухань щодо можливого оголошенню імпічменту Трампу професор Джеррольд Надлер заявив, що Трамп перевищив свої повноваження і його дії становлять базу для оголошення імпічменту.

Восени цього року в США був запущений процес збору доказів для оголошення імпічменту Трампу. Демократи звинувачують президента в тиску на Україну з метою дискредитації його потенційного суперника на президентських виборах 2020 роки від демократичного крила, колишнього віцепрезидента США Джо Байдена.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: