«Право на владу»: чи наблизить зустріч у Нормандському форматі довгоочікуваний мир

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритимуть про зустріч у Нормандському форматі.
Слово і Діло

Тема сьогоднішнього ток-шоу «Право на владу» – Х-фактор Нормандії. За три дні, 9 грудня, має відбутись зустріч у Нормандському форматі, в якій візьмуть участь президент України Володимир Зеленський та президент Росії Володимир Путін. Яким буде результат? Чи наблизять ці переговори довгоочікуваний мир? Та чи переможе український інтерес? Про це сьогодні у ток-шоу «Право на владу» з Наталією Мосейчук.

У дискусії візьмуть участь: помічник президента України, учасник майбутнього саміту Андрій Єрмак, заступник міністра закордонних справ (2014-2019) Олена Зеркаль, голова фракції «Голос» Сергій Рахманін, народний депутат з фракції «Слуга народу» Микита Потураєв, представник України у політичній підгрупі ТКГ у Мінську Олексій Резніков, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Юрий Бойко, представник партії «Національний корпус», колишній командир розвідроти полку «Азов» Сергій Коротких, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, головний редактор сайту Цензор.нет Юрий Бутусов.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і Діло» розбиралося, як проходили переговори у Нормандському форматі в 2014-2018 роках.

Також ми розбирались разом з експертом, на що не можна погоджуватися під час нормандської зустріч та в чому загроза.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: