Кабмін призначив аудит «Нафтогазу»

Читать на русском
Кабінет міністрів ухвалив рішення провести аудиторську перевірку НАК Нафтогаз Україна, повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Кабінет міністрів ухвалив рішення провести аудиторську перевірку НАК «Нафтогаз Україна».

Про це в Telegram-каналі повідомив нардеп Олексій Гончаренко, який був присутній на засіданні уряду.

Кабмін ухвалив рішення про аудит 4 грудня.

«Кабмін вирішив провести аудиторську перевірку «Нафтогазу», - написав Гончаренко.

Він також опублікував розпорядження про призначення перевірки.

«Призначити товариство з обмеженою відповідальністю «Делойт енд Туш Юкрейнінан сервісез компанії» суб’єктом аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності акціонерного товариства “Національна акціонерна компанія „Нафтогаз України» на 2019 — 2020 роки», — йдеться оприлюдненому розпорядженні.

Крім того, за словами Гончаренка, прем’єр-міністр України Олексій Гончарук запевнив його, що політичного рішення зі зміни керівництва «Нафтогазу» не буде.

Нагадаємо, 7 жовтня агентство Associated Press повідомило, що група бізнесменів з США, які були пов'язані з президентом країни Дональдом Трампом, хотіла вплинути на призначення директорів української державної нафтової компанії «Нафтогаз».

Президент України Володимир Зеленський заявив, що міністр енергетики США Рік Перрі не тиснув на нього в питанні зміни голови «Нафтогазу України» Андрія Коболєва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: