ВАКС залишив чиновницю ОПУ під домашнім арештом

Читать на русском
Апеляційна палата ВАКС залишила в силі запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту чиновниці ОПУ Світлані Кондзелі.

Апеляційна палата ВАКС залишила в силі запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту чиновниці ОПУ Світлані Кондзелі.

Про це пише пресслужба відомства в понеділок, 2 грудня.

За інфомацією суду, апеляційна палата ВАКС залишила без змін рішення суду першої інстанції і залишила Світлану Кондзелю під домашнім арештом. При цьому прокурор зробив подання на переобрання заходу для підозрюваної на утримання під вартою з можливістю внесення застави сумою понад 7 млн ​​грн.

Прокурор аргументував це тим, що Кондзеля може знищувати документи, ховатися від органів слідства і зустрічатися з іншими членами організованої групи.

Захист наполягав на тому, що Кондзеля не порушувала умов домашнього арешту, має літніх батьків, які потребують догляду, і не має коштів, щоб їхати за кордон і переховуватися від органів слідства.

Як повідомлялося, співробітники НАБУ затримали директора департаменту забезпечення доступу до публічної інформації Офісу президента Світлану Кондзелю за підозрою в шахрайстві.

Пізніше стало відомо, що ВАКС застосував до керівниці одного з головних департаментів Офісу президента України Світлани Кондзелі запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: