Співвласник танкера Delfi розповів, що буде із судном

Читать на русском
Танкер Delfi, який затонув біля пляжу в Одесі під час шторму, можуть залишити на місці катастрофи як пам'ятку для туристів.

Танкер Delfi, який затонув біля пляжу в Одесі під час шторму, можуть залишити на місці катастрофи як пам'ятку для туристів.

Про це розповів, співвласник компанії «Еко-Сервіс», залученої адміністрацією морських портів до ліквідації наслідків аварії, Олександр Андрієнко, розповів «Думській».

Навколо аварійного танкера в Одесі встановили бонові загородженняНавколо аварійного танкера Delfi співробітники Адміністрації морських портів України та військово-морських сил України завершили встановлення бонового загородження.

«Якщо почистити-пофарбувати, убезпечити і закріпити на цьому місці, то його можна використовувати для розваги відпочиваючих. Подібний атракціон - два затонулих судна - є в єгипетських Шарм-ель-Шейху», - сказав він.

За його словами, крім цього варіанту, є ще два сценарії розвитку подій з танкером.

Видання зазначає, що один з можливих варіантів - закрити пробоїни, викачати воду і відбуксирувати спливла судно на утилізацію.

Якщо такий сценарій не вдасться втілити, Delfi можуть розрізати на місці катастрофи.

Раніше в Одеському порту розповіли, коли приберуть танкер Delfi, котрий сів на мілину.

Також нагадаємо, аварія танкера Delfi в Одесі сталася 22 листопада. Через сильний шторм судно зірвалося з якоря і понесло в бік одеського пляжу. Танкер сів на мілину, трьох членів екіпажу евакуювали рятувальники. Двоє із них були госпіталізовані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: