Ексглава Адміністрації Порошенка очолив осередок ОПЗЖ: реакція соцмереж

Читать на русском

Ексглава Адміністрації Порошенка Райнін став главою харківського осередку Опозиційної платформи – За життя.
Слово і Діло

Колишній глава Адміністрації президента Петра Порошенка Ігор Райнін став головою Харківської обласної організації «Опозиційна платформа – За життя».

«Представляю мого друга, вже можу його так назвати, Райніна Ігоря Львовича. Свого часу, коли він був при владі і обіймав позицію глави Адміністрації, це ми його вмовляли там залишитися. Він кілька разів поривався звідти піти, звільнитися, а ми його вмовляли там залишитися. Я зараз можу це сказати, а раніше цієї не було можливості, тому що єдиний в тій групі галичан, яка відстоювала інтереси Сходу України», – сказав під час представлення Юрій Бойко.

В «Європейській солідарності» вже відреагували на нову посаду Райніна. «Опозиція – хороший час втратити ідеологічних чи ситуативних попутників, людей у футлярі. Очищення робить команду сильнішою», – вважає Ірина Геращенко.

«Слово і Діло» зібрало, що в соціальних мережах думають про призначення Райніна.

«Найсмішніше в ситуації з Райніним та його переходом в ОПЗЖ до Медведчука – це навіть не те, який камінг-аут у зв'язку з цим зробив Бойко, а камінг-аут був знатним – він фактично сказав, що Райнін був з «Опоплатформою» давно, але раніше цього не можна було говорити. Так ось, найсмішніше – реакція на все це наївних і простодушних прихильників Петра Олексійовича. Вони так щиро і непідробно здивовані, що глава АП Порошенка пішов до Медведчука в його відверто українофобську партію, що у мене практично сльози від розчулення течуть. Адже раніше для них не було ніяких доказів близького зв'язку Порошенка і Медведчука. А тут БАБАХ! І в самому серці цього світу, прямо біля самого святого Петра сонцеликого, неждано-негадано опинився зрадник батьківщини, агент Кремля і путінська консерва», – написала Катерина Золотарьова.

«Можна дивитися вічно на те, як горить вогонь, тече вода і соратники Порошенка співпрацюють із ОПЗЖ. Ось колишній глава Адміністрації президента Порошенка Ігор Райнін очолив харківський осередок ОПЗЖ. А нещодавно в інтерв'ю «Страна» Райнін заявив наступне: «Запорукою політичного майбутнього країни є мир. І тут позиція «Опозиційної платформи – За життя» є найбільш зрозумілою і послідовною. Вони багато говорять і роблять для встановлення миру. Хоча ярликів на партію навісили досить». Цікаво, чи будуть обговорювати це сьогодні на «Прямому»? Може, Матвію Ганапольському є що сказати з цього приводу?» – написав Дмитро Литвин.

«Ігор Львович Райнін, кажуть, став головною Харківської обласної ОПЗЖ. Хороше доповнення до компанії Труби, Льоші Савченка, прокурора Кулика. Що ж об'єднує цих чудових людей?» – написав Юрій Богданов.

«Не можу зрозуміти: Райнін в адміністрації Порошенка був агентом Бойка-Медведчука або тепер став агентом Порошенка в ОПЗЖ?» – написав Олег Базар.

«Після того, як Ігор Райнін очолив Харківську обласну організацію «Опозиційної платформи – За життя», очікуємо, що Сергій Медведчук очолить Львівську обласну організацію «Європейської солідарності». Такий собі «політичний свінг», – написав Костянтин Бондаренко.

Нагадаємо, Юрій Бойко в передвиборчій програмі пообіцяв провести реформу політичної системи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: