Апеляційний суд залишив Ляшка на поруках

Читать на русском
Суд відхилив апеляційну скаргу прокурорів, які оскаржували рішення Бориспільського міського районного суду.

Київський апеляційний суд у четвер, 28 листопада, відхилив скаргу прокуратури і постановив залишити екснардепа Олега Ляшка на поруках.

Про це стало відомо під час засідання суду.

Суд замість трибуни: як Ляшко може використовувати конфлікт із ГерусомБориспільський міськрайонний суд розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу для лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який 6 листопада побився з депутатом від Слуги народу Андрієм Герусом, і відпустив його на поруки народних депутатів.

Суд відхилив апеляційну скаргу прокурорів, які оскаржували рішення Бориспільського міського районного суду. Прокурори вимагали обрати для Ляшка запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

«Суд відмовив у вимозі прокурорів посадити мене в тюрму. Я вдячний за це рішення судді», - повідомив Ляшко.

Нагадаємо, 18 листопада рішенням Бориспільського суду Ляшка відпустили на поруки Вікторії Сюмар з партії «Європейська солідарність» і Михайла Волинця з «Батьківщини». Прокуратура просила заарештувати Ляшка.

6 листопада Ляшко в аеропорту Бориспіль побився з Герусом. Конфлікт стався через поправки голови комітету Ради з енергетики Геруса, яка дозволяє імпортувати електроенергію з Росії.

Раніше юрист пояснив «Слово і Діло», чому Ляшка можуть як заарештувати, так і відпустити на поруки нардепів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: