З'ясувалися дата і час суду у справі Ляшка

Читать на русском
Бориспільський міський районний суд розгляне клопотання прокуратури про арешт екснардепа і лідера Радикальної партії Олега Ляшка у справі про бійку з Андрієм Герусом у вівторок, 19 листопада.

Бориспільський міський районний суд розгляне клопотання прокуратури про арешт екснардепа і лідера Радикальної партії Олега Ляшка у справі про бійку з нардепом від «Слуги народу» Андрієм Герусом у вівторок, 19 листопада.

Про це політик повідомив в Facebook.

«Завтра о 14:00 Бориспільський міськрайонний суд (суддя Юрій Кабанячий) розгляне клопотання прокуратури про мій арешт. Сьогодні в Бориспільській прокуратурі мені вручили «підозру» за сфальсифікованою справою про конфлікт з Герусом», - написав він.

При цьому Ляшко переконаний, що справу відкрито за дорученням генерального прокурора Руслана Рябошапки.

Нагадаємо, в понеділок, 18 листопада, Ляшку оголосили підозру у справі про бійку з нардепом від «Слуги народу» Андрієм Герусом.

Як відомо, 6 листопада в залі офіційних делегацій VIP-терміналу аеропорту «Бориспіль» відбулася бійка між Ляшком і Герусом, відеозапис якої був розміщений на сторінці лідера Радикальної партії у Facebook.

Прокуратура просить суд взяти під варту колишнього нардепа, лідера Радикальної партії Олега Ляшка без альтернативи застави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: